Nieuw op Spotify: ONLINE LIEDJES BELUISTEREN

Met ‘Zingen voor een Betere Wereld’ springt Patrick Retour sociaal bewogen uit de band. Liedjes brengt hij tegen pesten en voor vrede, over solidariteit en uit bekommernis voor het welzijn van onze planeet.

Sinds kort zijn de hoogtepunten te beluisteren op diverse streamingplatformen. Retour krijgt daarbij de steun van bekende muzikale vrienden zoals Tuur FLorizoone, Hervé Martens van Soulsister en Tars Lootens.

Op Spotify vind je zelfs een heel album onder de titel ‘Het Beste van Patrick Retour’. Het bevat ook een greep uit het hit-archief van Patrick Retour en z’n Tickets en diverse solosingles waar de singer-songwriter mee heeft gescoord.

Patrick Retour zit inmiddels 50 jaar in de muziek en dat mag gevierd worden!

Klik, luister en geniet:

https://open.spotify.com/playlist/4PqmwJQQ2v5GRQQUzS4RDc

Met steun van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *