Dauby komt op voor de planeet

Het team van Dauby in de bres voor een betere wereld

Het is dezer dagen hot om actie te ondernemen tegen de opwarming van de aarde. Echt een noodzaak trouwens en dus komt het cd-liedboek ‘Time2save’ niks te vroeg!

Dat ‘Time2save’ de steun en sympathie geniet van Annie en Holger van Dauby en hun hele team, valt niet te verwonderen. Bij het bedrijf achter www.dauby.be klopt er immers een warm hart voor mensen jong en oud en ijvert men niet aflatend voor een betere wereld voor ons allemaal.

Auteur en liedjesschrijver Patrick Retour had het geluk voor dit project bij Uitgeverij Averbode te mogen samenwerken met klasbakken van muzikanten: Tuur Florizoone op accordeon en pianist Tars Lootens. Samen zingen en spelen ze de pannen van het dak!

Bij Dauby mocht men officieel het eerste exemplaar van ‘Time2save’, vers van de pers, in ontvangst nemen uit handen van Patrick.

By the way: Dauby is leverancier van een luxueus natuurvriendelijk hotel in Zweden, Ecobarn, waar men zweert bij authenticiteit, pure schoonheid en oprechte liefde en zorg voor onze aarde. En zo brengt Dauby ook weer mee zoden aan de dijk voor de planeet en het klimaat. De cirkel is rond, als het van Patrick Retour en Dauby afhangt zal de aarde niet vierkant draaien.

Info: www.averbode.be/time2save

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *