Grote doorbraak voor Time2stop

Presentatie boek tegen pesten in Abdij van Averbode

Het cd-liedboek ‘Time2stop’ heeft inmiddels ingang gevonden in vele scholen in Vlaanderen zowel als Nederland.

Deze foto brengt ons even terug in de tijd, naar de lancering in de abdij van Averbode op woensdag 12 februari 2014. Uitgever Jan Van der Auwera verzorgde het welkomstwoord en Kristl Habils van School zonder pesten vzw speechte overtuigend.

De ambiance zat er goed in. En toen Patrick Retour het publiek uitnodigde om mee te zingen en dansen, namen kinderen van de Triangel-school uit Booischot het voortouw. Het werd een heuglijke voorstelling die meteen de doorbraak betekende voor deze geëngageerde uitgave tegen pesten en cyberstalken.

Te koop bij Standaard Boekhandel, bol.com en Uitgeverij Averbode.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *