Samen een lans breken voor vrede

Dauby steunt Time4Peace

Je kent Patrick Retour van zijn boeken ‘Wonen met stijl’. In zijn stijlvolle reportages heeft de auteur aandacht voor sfeerschepping en de finishing touch tot in de details. Het spreekt dan ook vanzelf dat in deze luxueuze uitgaven regelmatig het tijdloze sierbeslag van Dauby en de theelichtjes en geurdispensers puur natuur van Pure Interior aan bod komen. Maar Patrick Retour en Dauby, gevestigd tot Wommelgem, hebben nu ook nog eens de handen in mekaar geslagen voor een ander project: Time4peace. Een lovenswaardig engagement! Van kinds been is Patrick Retour singer-songwriter. Bij Uitgeverij Averbode verscheen reeds eerder van zijn hand het cd-liedboek ‘Time2stop’. Een opgemerkt statement tegen pesten en cyberstalken. Wegens algemeen succes kon de opvolger niet uitblijven. En nu is er dus het gloednieuwe cd-liedboek ‘Time4peace’ waarmee Dauby en Patrick Retour opkomen voor vrede en vriendschap.

Meer info: www.averbode.be/time4peace

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *